Rólunk

Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és adózási szolgáltatások területén. Számos hazai és nemzetközi ügyfélnek nyújt könyvvizsgálói, tanácsadói, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat. A hagyományos számviteli és adózási szolgáltatásokon túl jogi, cégértékelési és vagyontervezési feladatok megoldásában is az ügyfelek rendelkezésére állunk. Munkatársaink német és angol nyelven beszélnek, sokéves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Készséggel válaszolunk bármilyen szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésre az alábbi elérhetőségünkön:

info@cuh.hu

shutterstock_166008344

A CUH alapítója és ügyvezetője, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a számvitel, a magyar és a nemzetközi adózás területén, 1997 óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett könyvvizsgálója és IFRS minősítéssel is rendelkezik. Pályafutását az Ernst & Young audit részlegénél kezdte.

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán (BGE), valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen (BCE) végezte, német és angol nyelven beszél.

 

 

levente.sos@cuh.hu

A CUH adó-, számviteli és audit vezetője több, mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi adózás valamint a számvitel területén.

Okl. adótanácsadóként segít a magyar és külföldi ügyfeleinknek eligazodni az adózás útvesztőiben és megtalálni a legoptimálisabb megoldást a felmerült problémáikra. Aktívan részt vesz a könyvvizsgálati munkáink megtervezésében és a feladat megoldásában.

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGE) végezte, németül és angolul beszél.

nikoletta.graff@cuh.hu

A CUH jogi tanácsadója.  Dr. Mennyei Robin a Miskolci Egyetemen szerzett jogi és közgazdász diplomát, továbbá a Freiburgi Albert-Ludwigs-Universität jogi karán LL.M. képzésben vett részt. Tanulmányait követően több évet töltött multinacionális vállalati környezetben. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, munkajog, adójog és szerződési jog területén. Irodánkkal együttműködve részt vett számos cégalapításban, vállalati átszervezésben, M&A tranzakcióban továbbá különféle holdingstruktúrák kialakításában. Német és angol nyelven beszél.

info@cuh.hu

Top